miercuri, 16 mai 2012

Telepatia

Telepatia este o capacitate de comunicare, de la plante si pana la oameni.Cuvantul telepatie vine din limba greaca( tele-departe, pathe-simtire).Fiecare organism de pe Tera este compus din materie grosiera, informatie si bioenergie.
Organismul uman se comporta ca o statie de emisie-receptie a mesajelor telepatice.Mesajul telepatic omenesc,exprimat in stari de spirit,emotii,ganduri si imagini,este emis in spatiu.Sistemul nostru nervos arata exact ca o statie de emisie-receptie.Emite si receptioneaza inconstient mesaje telepatice,in stare de veghe si de somn.

Comunicarea telepatica dintre oameni,plante si animale exista.Plantele ne citesc sentimentele pozitive fata de ele si ne ofera privelisti minunate atunci cand infloresc. Tot asa, animalele simt atunci cand starea noastra de spirit este proasta, simt emotiile noastre,gandurile.Cainii s-au dovedit a fi cei mai sensibili receptori telepatici.
Telepatia explica unele fenomene "supranaturale".
Prin telepatie se pot transmite starile de buna dispozitie,multumire,curaj,iubire dar si frica,tristetea,indispozitiile. Mesajele telepatice pot fi verbale sau prin imagini produse de catre creierul emitator.
Receptorul ,pe intreaga durata a mesajului,gandeste exact ce gandeste si emitatorul, in functie de creierul limbic el constientizeaza sau nu gandul respectiv.Daca mesajul ramane pastrat in creierul limbic in depozitul propriu,mesajul este uitat,sters din memorie sau inconstient.
Foarte multi dintre noi au avut senzatia cand au ajuns intr-o cladire,camera,etc, ca..au mai fost acolo.Cel care a trait acest fenomen este un paranormal capabil de perceptie extrasenzoriala si a facut o incursiune psi in locul respectiv.Cand intalnim locul in stare fizica,avem senzatia ca l-am mai vazut,deoarece imaginea ne-a ramas inscrisa in creierul limbic,din timpul incursiunii extrasenzoriale.
Contagiunea psihica-telepatia de scurta distanta se manifesta prin schimbarea starilor de spirit ale unor persoane in mod inexplicabil.De exemplu, ne trezim dimineata cu o stare buna de spirit dar la un moment dat incepe o stare de neliniste fara ca noi sa avem o problema personala sau de orice gen...aflam peste o scurta perioada de timp..minute..ore ca cineva apropiat are necazuri. Starea psihica proasta a unei persoane se transmite telepatic tuturor corespondentilor din aceeasi fratie psiho-telepatica.
Macar acest lucru ar trebui sa ne determine sa ne purtam mai bine unii cu altii.

Niciun comentariu: