joi, 5 aprilie 2012

CE INSEAMNA SA FII MEDIUM

Dati drumul la televizor pentru a urmari un meci de fotbal. Dintr-o data", intr-o strafulgerare, fara nici un efort, stiti care dintre echipe va castiga meciul.
Mergeti la o serata" si intalniti o persoana" pe care nu ati cunoscut-o niciodata, dar sunteti convinsi ca parca ati mat vazut-o candva.
Cunoastem cu totii aceste senzatii, pe care le consideram simple coincidente, le explicam cu ajutorul a tot felul de pseudo-teorii sau le punem in seama norocului. Dar pe tot parcursul vietii ele ne insotesc, ne dau senzatia ca am depasit , intamplator un hotar tainic, ca am patruns intr-o zona vrajita, in care minunile sunt ceva obisnuit, iar noi suntem niste zei, cunoastem ceea ce nu pot afla muritorii de rand.
Aceasta este imparatia propriei noastre realitati pe care o ignoram pentru ca ne este teama, sau poate pentru ca nu o intelegem, nu intelegem in ce fel taramul acesta este in legaatura cu viata noastra cotidiana. Daca vom observa cum ne ocupam de treburile noastre de fiecare zi, vom constata cat de des venim in contact cu acest taram tainic si de cate ori dirijam in viata noastra lucruri necunoscute, dar pe care le-am putut recunoaste, acestea fiind de-o naturalete uimitoare.
Marele filosof grec Platon a remarcat ca Tnvilta'tura esie doar memoria sufletului.
Despre ,,suflet" sau ,,spirit", despre ,,fiinta" sau ,,esenta"' vom discuta in aceast curs. Toti acesti termeni definesc acea parte din noi care exista in alte planuri ale existentei, cea care simte o iubire cuprinzatoare pentru toate fiintele si ne permite sa nutrim acest sentiment, obligandu-ne sa recunoastern ca este mult mai placut sa dai decat sa primesti, pur si simplu pentru placerea de a-l servi pe celalalt. Avem in vedere acea parte a fiecaruia dintre noi care traieste dupa ce nu mai suntem, dupa ce trupul ne-a pierit, dupa ce au disparut mintea, intelectul, emotiile noastre.
Nu stim cu adevarat daca supravietuieste ceva dupa" ce dispare trupul, in afara de amintirile celorlalti despre noi. Dar vorbim despre ,,suflet", sau ,,spirit", acesta avand proprietatea de a ne explica multe din ceea ce ramane tainic, iar pe masura ce patrundem tot mai adanc in domeniul psihicului, cunoastem mai indeaproape propriile noastre versiuni ale trairilor.
Posibilitatile unui medium si capacitatea de a trata si vindeca sunt atat de strans legate intre ele, incat aproape ca nu se poate face distinctie. VINDECATORII sunt oameni
care au invatat sa-si orienteze capacitatile si talentele de medium intr-o anumita directie, lecuind durerile fizice si suferintele. Asa cum uneori stim cine este la ceiaialt capat al firului inainte de a ridica receptorul telefonului, stim si in ce fel sa-i vindecam pe altii si pe noi insine, dar pur si simplu nu dam atentie acestor capacitate nebanuind ca exista in noi.Omul se teme de necunoscut,
Sper ca aceasta curs sa arunce lumina peste lucrurile neclare ale constiintei voastre, facandu-le accesibile intelegerii.
Ne temem de ceea ce nu intelegem, sau intelegem prea putin. Una dintre misiunile acestei curs este sa faca intelese lucrurile si problemele neintelese
Cu cat le ve-ti cunoaste mai indeaproape, cu atat mai mult le veti constientiza.
In raport cu propria viata, ele vor parea mai putin tainice si veti obtine un nesperat succes tn dezvoltarea capacitatilor pe care le posedati. Studiati cu atentie trairea propriei dumneavoastra vieti si veti vedea daca se confirma cele spuse.
Tot ce este legat de ura, invidie rautate trebuie sa le inlocioti cu IUBIRE. BUNATATE , deoarece la nivelul nostru energetic noi suntem ca celulele unui intreg , dar la nivelul imediat superior noi suntem intregul si daca continuam cu rautate, ura, invidie, vom distruge intregul . Aveti grija ce ganditi, deoarece gandurile voastre se vor realiza. SEmanati iubire si ve-ti avea iubire.
Originea cuvantului ,,psihic" este greceasca, ,,psyche" inseamna ,,suflet" sau ,,spirit". El defineste ceea ce se afla in afara proceselor naturale sau a proceselor fizice cunoscute. Un medium-vindecator este un om care isi foloseste capacitatea de perceptie a energiilor psihice in procesul de vindecare a maladiiior fizice

Niciun comentariu: