duminică, 29 aprilie 2012

GANDURI

Viata pare perfecta pt unii,au tot ce le trebuie..dar tot nu sunt fericiti. Trebuie sa invatam sa mai si daruim..din ce avem..si material dar cel mai important..sa oferim dragoste.Chiar si celor care poate ne fac rau in viata de  zi cu zi cu sau fara voia lor. Eu nu am fost din totdeauna o persoana buna..nu am fost nici foarte darnica.Cu timpul am invatat sa mai iubesc si alte persoane nu doar pe mine..am invatat sa iubesc si sa daruiesc celor ce merita..tot ce  aveam eu mai bun de oferit. Am invatat sa am rabdare..am invatat cum sa-l rog pe Dumnezeu sa ma ajute. Prin credinta si pt ca m-am schimbat sufleteste. Prin incercarea mea cateodata disperata de a incerca sa-i fac pe toti din jurul meu sa inteleaga ca nu luam nimic pe lumea cealalta..Ca nimic material nu merita eforturi supraomenesti ,nervi,stres. Linistea, armonia, pacea sufleteasca..fac cat orice bun material.Daca ai atat cat sa traiesti..e suficient. Eu personal imi canalizez energia pt cunoastere..pt a evolua spiritual..incerc sa inteleg unde am gresit, ce trebuie sa repar la mine..in gandire cat si in comportament. Sunt oameni atat de singuri si necajiti,oameni care nu stau bine cu sanatatea.si nu au cui sa se planga..nu stiu unde sa ceara ajutor.
Daca as putea,as ajuta pe toata lumea...dar..nu am cum. Ar fi bine sa incercam sa fim mai buni,sa simtim compasiune pt cei care ne lovesc sufletele..sa intelegem ca unii mai au mult pana ajung  la un nivel de vibratie inalt si de aceea sunt unii atat de "rai". Trebuie doar sa avem rabdare cu ei si sa le inetelegem gandirea si ce se ascunde in sufletele lor..pt ca fiecare om cu un comportament care iese in evidenta prin rautate sigur are probleme in viata lui.
Ca sa ne ridicam vibratia trebuie sa fim mai buni..cu toate fiintele vii, sa traim in armonie cu Universul,sa ne rugam mai mult la D-zeu, sa avem incredere in El si pt cei care au fost initiati in Reiki..tratamentele ii vor ajuta mult sa treaca mai usor prin aceasta transformare care deja a inceput.


                                                                                                                                       

Fii si tu mai bun..



Ajuta atat cat poti..

Un comentariu:

Anonim spunea...

cum tu ai constientizat ca fiind mai bun mai intalegator ..si ti.a fost mai bine ar trebui noi toti sa.ti urmam exemplul.
Nu toti au curajul sa spuna ca au fost altfel.
Felicitari.